top of page
site4_edited.png

Incarca camionul

Această fișă de lucru, intitulată “Incarca camionul cu dovleci: O aventura in numarare”, este un instrument educațional interactiv care îi ajută pe cei mici să se familiarizeze cu conceptele de numărare și cantitate.

Elevii sunt invitați să încarce un camion imaginar cu dovleci, oferindu-le astfel o reprezentare vizuală a numărului indicat pe fiecare camion. Aceasta este o modalitate excelentă de a le arăta cât de bogată poate fi recolta atunci când numărul de dovleci corespunde cu numărul indicat.

Fișa de lucru este concepută pentru a fi folosită în clasa pregătitoare, dar este la fel de utilă și pentru grupele mijlocie și are de grădiniță. Prin intermediul acesteia, copiii vor putea vizualiza mai ușor numerele de la 1 la 10 (sau de la 1 la 3 și de la 1 la 5), înțelegând astfel mai bine conceptul de numărare.

Fișa de lucru include trei pagini cu numerele de la 1 la 10. Pe ultima pagină, vei găsi 55 de dovleci care așteaptă să fie decupați și lipiți pe camioanele corespunzătoare. Acest exercițiu practic îi va ajuta pe copii să înțeleagă mai bine relația dintre numere și obiectele pe care le reprezintă.

numaram


numaram1


numaram2

copyright A.C.Stranger octombrie 2022

truck vector by freepik, pumpkin vector by brgfx on freepik.com

98 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Komentáře


bottom of page