top of page
site4_edited.png

E si e (litere de mana)

E si e (litere de mana) - Doua fise de lucru pentru clasa I.


Aceste două fișe de lucru sunt dedicate literei “E” și “e” (litere de mână) și sunt concepute pentru a ajuta elevii din clasa I să se familiarizeze cu această literă prin intermediul unor activități variate și distractive: Fișa de lucru 1:

  1. Colorarea bulinei corespunzătoare sunetului “E”: Elevii sunt invitați să coloreze bulina care corespunde sunetului produs de litera “E”. Aceasta este o modalitate excelentă care îi va ajuta să asocieze literele cu sunetele pe care le produc.

  2. Încercuirea literelor “E” și “e” în cuvintele date: Elevii sunt provocați să identifice și să încercuiască literele “E” și “e” într-o serie de cuvinte. Aceasta este o oportunitate minunată ce îi va ajuta să învețe despre diferite cuvinte care conțin această literă.

  3. Trasarea literei “E” de mână: Elevii sunt încurajați să traseze litera “E” de mână. Aceasta este o activitate esențială ce îi ajutîă să își dezvolte abilitățile de scriere. De asemenea, se vor familiariza cu forma și structura literei.

Fișa de lucru 2:

  1. Citirea textului și încercuirea literelor “E” și “e”: Elevii sunt invitați să citească un text și să încercuiască toate aparițiile literelor “E” și “e”. Astfel vor recunoaște această literă în diferite contexte.

  2. Scrierea literei “e” de mână: Elevii sunt provocați să scrie litera “e” de mână. Aceasta este o activitate esențială prin care își vor dezvolta abilitățile de scriere. De asemenea. ei se vor familiariza cu forma și structura literei.

Aceste activități sunt concepute pentru a face învățarea literei “E” distractivă și interactivă, încurajând în același timp dezvoltarea abilităților de citire și scriere ale elevilor.

Litera E de mana


Litera e de mana

copyright A.C.Stranger octombrie 2022

vectors created by brgfx, sadewotito on freepik.com

1.091 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page