top of page
site4_edited.png

Cate sunt?

Cate sunt? este o fișă de lucru concepută pentru a stimula dezvoltarea abilităților de numărare. Este destinată copiilor din grupa mare de grădiniță și a celor din clasa pregătitoare. În cadrul acestei activități, copiii sunt provocați să numere diferite animale și să coloreze răspunsul corect.

Această fișă de lucru combină învățarea cu distracția, transformând procesul de numărare într-o aventură plină de culoare. În plus, colorarea răspunsului corect încurajează dezvoltarea abilităților motorii fine și a coordonării mână-ochi.

Prin această activitate, copiii nu doar că își îmbunătățesc abilitatea de a număra, dar și învață despre diferite animale, stimulând astfel curiozitatea și dorința de a învăța mai multe despre lumea înconjurătoare. În concluzie, această fișă de lucru este un instrument excelent pentru a îmbina învățarea cu distracția.

Numara de la 1 la 10

102 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Subscribe Form

       Termeni si conditii de utilizare               Politica de confidentialitate               Politica de cookies               Regulament GDPR               Legea drepturilor de autor

                                                                                                           copyright  mamicacreativa.com 2024, all rights reserved
 

bottom of page