Invat animalele
top of page
site4_edited.png

Invat animalele

Fisele de lucru cu titlul “Invat animalele” sunt concepute pentru a-i ajuta pe copii sa recunoasca si sa clasifice diferite tipuri de animale. Fisele pot fi folosite separat sau impreuna, in functie de preferintele si nivelul de dificultate dorit.

Fisa 1: Pe aceasta fisa, copilul va vedea o ilustratie cu o ferma si va avea la dispozitie o serie de imagini cu animale de ferma, pe care le va decupa si le va lipi in locurile potrivite. Astfel, copilul va invata numele si aspectul animalelor de ferma, precum vaca, oaia, porcul, gaina etc.

Fisa 2: Pe aceasta fisa, copilul va vedea o ilustratie cu un peisaj marin si va avea la dispozitie o serie de imagini cu animale marine, pe care le va decupa si le va lipi in locurile potrivite. Astfel, copilul va invata numele si aspectul animalelor marine, precum pestele, balena, calutul de mare etc.

Fisa 3: Pe aceasta fisa, copilul va vedea o ilustratie cu o padure si va avea la dispozitie o serie de imagini cu animale salbatice, pe care le va decupa si le va lipi in locurile potrivite. Astfel, copilul va invata numele si aspectul animalelor salbatice, precum ursul, lupul, vulpea, cerbul etc.


Fisele pot fi folosite si in combinatie, astfel incat copilul sa sorteze animalele in functie de mediul in care traiesc: ferma, mare sau padure. Acest exercitiu va dezvolta capacitatea de observatie, de asociere si de clasificare a copilului.


animale la ferma si peisaj de ferma



animale marine si background marin

animale in padure

idee, concept, creatie, design - copyright A.C.Stranger (Mamica Creativa) - iulie 2021

vectors created by freepik.com

137 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Cifre romane

bottom of page