top of page
site4_edited.png

A, E, I, O, U, M, R, N, T (cuvinte)

Trei planse de lucru in care formam cuvinte cu literele A, E, I, O, U, M, R, N, T . Invatam prin joaca sa scriem si sa citim. Enjoy :)

copyright A.C.Stranger decembrie 2021

vectors created by freepik.com

Postări recente

Afișează-le pe toate

2 Comments


Mihaela Ungureanu
Mihaela Ungureanu
Jan 08, 2022

Buna. Apreciez foarte mult materialele dumneavoastra publicate pe acest site si va felicit pentru ele.Sunt foarte bune, utile si foarte folositoare pentru copii, in activitatea didactica. As avea o rugaminte, si va rog, daca se poate sa ma ajutati, daca nu indraznesc prea mult. Intampin dificultati cand doresc sa le salvez, nu se salveaza .jpg ci apare informatia la salvari pagina web.Sunt invatatoare si lucrez cu copiii cu disabilitati mentale si-mi sunt foarte bune si folositoare materialele dumneavoastra in activitatea cu copiii.MULTUMESC PENTRU INTELEGERE. Succes in toate va doresc.

Like
Replying to

Buna seara. multumesc mult pentru aprecieri :).


Puteti sa printati direct de pe pagina (acolo unde apare imprimanta) sau le puteti salva din pinterest (dand save image) si apoi sa le dati paste intr-un document word. Am refacut site-ul si am sa dau pin la toate din nou (dar va dura un pic). Sper ca v-am fost de folos. O seara excelenta sa aveti.

Like
bottom of page